Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Läs detta först - Policy för KMX gästbok: 
Det är fritt fram för privatpersoner att skriva i vår gästbok.

Vi välkomnar en öppen och ärlig dialog = alla inlägg ska signeras med 

FULLT NAMN + EPOST-ADRESS.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som är anonyma, har alias-signaturer eller kan uppfattas som reklam, är kränkande eller på annat sätt väcker anstöt. 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 maj 2015 22:38 av Stefan

Motionär

Vill bara tacka för en trevlig dag och en mycket fin bana som även jag orka åka några varv på ;)

10 maj 2015 21:17 av Tim

Medlemmar

god kväll nu borde vi ha fått in medlemmar så vi kan köra dom vanliga tiderna Vilka tider är det vi har tillstånd till kan va bra att skriva på sidan så medlemmarna vett vilka tider vi kan nyttja? mera öppet mera medlemmar.(bra jobbat med banan håll den så inför helgerna så är lördag slät bana ,söndag mindre slät bana o veckorna mycket bra tränings bana )några hört av sig till mej om banan i dag så fortsätt i den stilen men snälla glöm ej lilla banan den är dom Vana att den är preppad varje gång

10 maj 2015 19:01 av Thomas Degermark

Nycklar på drift!

Vi har införskaffat ett nytt kodlås till vår grind pga att ett flertal nycklar har varit på drift. Telenr till ansvariga står på grinden. Koden bestämdes på lördag em. Alexander- dina ramper står säkrare nu! Ditt ärende behandlas inom styrelsen för närvarande - kontakta gärna mig direkt för information hur det fortskrider. MVH Thomas

10 maj 2015 18:50 av Thomas Degermark

Vad känns rätt!

När vi tog över ansvaret för KMX tidigare I vår så fick vi inte särskilt mycket information med från tidigare. För allas säkerhet och för att skapa lite kontroll över vad som händer och sker inne på vårt område- så vill vi att gäster och medlemmar är där på anvisade tider. När medlemmsantalet stiger, styrelsen blir varmare I sin roll och olika önskemål kommer in - så behandlar vi frågorna allteftersom för att göra klubben så bra som möjligt för alla medlemmar.
MVH Thomas

10 maj 2015 18:10 av Thomas Degermark

Depå körning!

Hej Fredrik! När jag hade låst och släckt för dagen var jag dum nog att köra I depån för att lasta upp. Det var ogenomtänkt- bra att du påminner mig!- vi försöker alla hedanefter undvika detta. MVH Thomas

10 maj 2015 12:04 av Alexander Engström

Känns inte riktigt rätt va!? Fortsättning:

Trots att Degermark sa till mig när jag frågade om jag skulle köra på som vanligt, och detta styrelsebeslut så får jag nu bara vara på området när nya styrelsen tycker det är okej.

Han skulle låsa området med det nya låset och när jag bad om kombinationen så sa han att han inte tänker ge den till mig, inlåst på området är nu mina egna ramper till ett värde utan 50 000 kr.

Det är svårt att inte tolka det som att nya styrelsen vill ha bort mig! Blir ledsen...

10 maj 2015 11:59 av Alexander Engström

Känns inte riktigt rätt va!?

Är det verkligen korrekt att jag nekas tillgång till min privata egendom trots att det finns ett styrelsebeslut som stryker min rättighet att vara där?

Igår kom Thomas Degermark och sa åt mig att jag skulle skynda mig att packa ihop för banan har stängt, trots att det finns ett styrelsebeslut ifrån den 24 maj 2014 som ger mig rättighet att nyttja mitt fmx område de tider som kommunen har gett området godkänt att köras på. dvs mån ons 17-20 och lör sön 12-17 som jag har kört sedan 2011.

10 maj 2015 09:24 av Fredrik Bäckman

Körning i depå

Efter att ha fått förklarat för mig att körning i depån är förbjudet, igår lördag 9e maj. Ingen mer än jag, fmx ansvarige och några i styrelsen va på plats. Så ser jag samma människa som talat om regeln för mig (nya ordförande Thomas Degermark) köra själv i depån med sin cross UTAN HJÄLM några minuter senare. Dumt av mig jag erkänner! Men tycker inte bara för att han är ordförande i klubben ger han rätt att gå emot de regler han några minuter innan förklarat för mig.

9 maj 2015 09:37 av Tim

måndags gruppen

Medlemmar :Ja kan låsa upp ca17:30 om inget händer kolla gästboken före ni åker dit, jaga tempo 2varv i taget o möjligt att träna vissa partier! OBS min e-post kollas ej👌

5 maj 2015 22:35 av Göran Andersson

Onsdag

Hej Fredrik! Nej crossbanan är inte öppen på Onsdagar ännu, ett tips! kolla i kalendern som du hittar i listen. Där finns det info om öppettider m.m. Med vänlig hälsning Göran

KMX sponsorer:


FB logga

DäckMäster logo_

logo


VÄRMDAL & TRAKTORSERVICE AB

 

Postadress:
Karlstad MX Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Grönäs 542 Bergshyddan
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0702328123
E-post: This is a mailto link

Se all info