Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Läs detta först - Policy för KMX gästbok: 
Det är fritt fram för privatpersoner att skriva i vår gästbok.

Vi välkomnar en öppen och ärlig dialog = alla inlägg ska signeras med 

FULLT NAMN + EPOST-ADRESS.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som är anonyma, har alias-signaturer eller kan uppfattas som reklam, är kränkande eller på annat sätt väcker anstöt. 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 maj 2015 11:59 av Alexander Engström

Känns inte riktigt rätt va!?

Är det verkligen korrekt att jag nekas tillgång till min privata egendom trots att det finns ett styrelsebeslut som stryker min rättighet att vara där?

Igår kom Thomas Degermark och sa åt mig att jag skulle skynda mig att packa ihop för banan har stängt, trots att det finns ett styrelsebeslut ifrån den 24 maj 2014 som ger mig rättighet att nyttja mitt fmx område de tider som kommunen har gett området godkänt att köras på. dvs mån ons 17-20 och lör sön 12-17 som jag har kört sedan 2011.

10 maj 2015 09:24 av Fredrik Bäckman

Körning i depå

Efter att ha fått förklarat för mig att körning i depån är förbjudet, igår lördag 9e maj. Ingen mer än jag, fmx ansvarige och några i styrelsen va på plats. Så ser jag samma människa som talat om regeln för mig (nya ordförande Thomas Degermark) köra själv i depån med sin cross UTAN HJÄLM några minuter senare. Dumt av mig jag erkänner! Men tycker inte bara för att han är ordförande i klubben ger han rätt att gå emot de regler han några minuter innan förklarat för mig.

9 maj 2015 09:37 av Tim

måndags gruppen

Medlemmar :Ja kan låsa upp ca17:30 om inget händer kolla gästboken före ni åker dit, jaga tempo 2varv i taget o möjligt att träna vissa partier! OBS min e-post kollas ej👌

5 maj 2015 22:35 av Göran Andersson

Onsdag

Hej Fredrik! Nej crossbanan är inte öppen på Onsdagar ännu, ett tips! kolla i kalendern som du hittar i listen. Där finns det info om öppettider m.m. Med vänlig hälsning Göran

5 maj 2015 21:16 av Fredrik

Öppet onsdag

Hej!
Är cross banan öppen i morgon?
Fredrik

27 april 2015 23:56 av tim

måndags gruppen

samma lika som i dag 27/4 även nästa måndag inte säker ja låser upp då beror på jobb o väder skriv gärna här dagen före om du har nyckel o kommer delta o ber om ursäkt för sen info om dagen körning ;):)

27 april 2015 06:25 av Tim

Gästboken

Kolla alltid gästboken före ni åker dit om det har blivit ändringarna typ dåligt väder eller andra omständigheter och givet vis skriver ni in er före körning (personuppgifter) alla medlemmar har inte tillgång till nyckel än så där får ni prata i hopper eller höra av er här så löser vi det eller ring ordförande så löser det sej på nått vis själv kommer vi ca 17:30 o har nyckel😜

26 april 2015 22:41 av tim

måndag

mitt förra inlägg kom ej ut  .provar nu då i morgon kör vi öppet för medlemmar vi hjälps åt på banorna första man låser upp sista man låser ingen tränar själv på någon banan kommer även va en kille med som håller upp farten på dom stora hojarna på cross banan

26 april 2015 22:18 av Thomas Magnusson

Team Westom MC

Välkomna på träningsläger 2-3 maj, mer info på vår hemsida!

19 april 2015 21:52 av Thomas Degermark

Lyckad Helg

Tack skall ni ha allihopa för att Lör-Sön blev så bra. Vi var 81 förare inskrivna totalt under helgen- och jag hoppas och tror att alla var nöjda (och lite trötta!)
Bra kört!
MVH Thomas Degermark

Film över KMX-området
(c)Frosty Fingers

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Karlstad MX Youtubekanal

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Du hittar oss även på Facebook (du behöver ej ha FB-konto för att läsa vår sida) 

KMX sponsorer 2019:

DäckMäster logo_

logo


 

 

Postadress:
Karlstad MX Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Grönäs 542 Bergshyddan
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0702328123
E-post: This is a mailto link

Se all info