Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdagar inför banbesiktning m.m

04 NOV 2022 16:38
  • Skapad: 04 NOV 2022 16:38

Banbesiktning av området skall genomföras, det kommer därför tyvärr vara stängt på hela området from måndag den 7/11 fram till 20/11.

Mycket arbete återstår och all extra hjälp uppskattas enormt!

Hultman Maskin ab har ställt upp med extra maskiner inför detta, och de körs dagligen så mycket det hinns på området fram tills besiktning. 

Det har hänt väldigt mycket bra på banan iår. Ökade träningsmöjligheter, tävling,bättre bana och som ett resultat av det har det vart väldigt trevlig stämning i depån.

För att ta detta vidare behöver vi såklart mer hjälp av vanliga medlemmar för att få till en fungerande stark förening. Ett klockrent exempel på detta senast var föräldrar som på eget initiativ och med egen arbetsinsats drog ihop en riktigt fin höstlovscross för ungdomar och vuxna.

ang sponsorer så har vi  haft en väldig tur i år då vi fått Tusen mantimmar av en person (Kjell Hultman) något vi är väldigt tacksamma för och vilket vi hoppas medlemmar känner till. Har du företag och är villig att sponsra med arbetskraft eller annat inför besiktning? Isåfall hör ni vänligen av er till styrelsen.

Helgen före banbesiktningen kommer två arbetsdagar genomföras, allt är inte superstrukturerat men vi skulle önska så stor uppslutning som möjligt för att tillsammans gå igenom så många punkter som möjligt.

väl mött

//styrelsen

 


E-post: Adressen Gömd

Film över KMX-området
(c)Frosty Fingers

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Karlstad MX Youtubekanal

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Du hittar oss även på Facebook (du behöver ej ha FB-konto för att läsa vår sida) 

KMX sponsorer 2022:

 Honda Suzuki MC-Center Karlstad


 

Postadress:
Karlstad MX Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Portbolaget, Brikettgatan 2
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46705110206
E-post: svedberg.henrik@gmai...

Se all info