Hoppa till sidans innehåll

OBS! Alla tävlingar på Hynboholm ställs in i år 2012

07 JUN 2012 10:49
Vi är tyvärr tvungna att ställa in alla planlagda tävlingar som skulle hållas i KMX regi i år. Orsaken er ganska enkelt att motocrossintresserade i Karlstad tydligen inte är intresserade i att hjälpa till.
  • Skapad: 07 JUN 2012 10:49

Vi har nu det senaste året haft otaliga arbetsdagar, men tyvärr dyker bara de samma 4-5 personer upp varje gång. Det har varit extremt dåligt intresse från allmänheten och motocrossintresserade i Karlstad och vi tror heller inte vi kommer att få ihop nog med folk att kunna arrangera tävlingar under året. Så därför ställer vi in alla planlagda tävlingar i år.

De 4 - 5 personer som alltid ställer upp kommer att fortsätta jobba på banan tills vi i alla fall får möjlighet att träna där i år och får den klar till besiktning.

Avslutningsvis vill jag bara nämna till alla ni som aldrig ställer upp. Tror DU att en motocrossbana gör sig själv? Ja DU som läser detta nu.. Om DU vill ha en bana att åka på i Karlstad tror du verkligen inte att också DU behöver att hjälpa till ibland?

Även om vi kanske är nära besiktning av banan är det fortfarande mycket kvar att ta tag i.. Vi har en klubbstuga som skall byggas, vatten som skall dras, röjning som skall göras.

Det vi behöver tänka på att detta är VÅRAN klubb! Alltså DIN och MIN som medlemmar. Detta är inte någon kommunal verksamhet, men en ideell förening som är beroende av sina medlemmars insats och hjälp. Vi behöver fortfarande DIN hjälp!

Skribent: Geir Halvorsen

Film över KMX-området
(c)Frosty Fingers

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Karlstad MX Youtubekanal

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Du hittar oss även på Facebook (du behöver ej ha FB-konto för att läsa vår sida) 

KMX sponsorer 2022:

 Honda Suzuki MC-Center Karlstad


 

Postadress:
Karlstad MX Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Portbolaget, Brikettgatan 2
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46705110206
E-post: svedberg.henrik@gmai...

Se all info