Gobraap

Nu är vi igång med Gobraap så samtliga medlemmar behöver ladda ner appen och registrera sig som medlem i Karlstad MX.

När ditt medlemskap är bekräftat (betalat medlemsavgift för 2024) öppnas möjligheten att betala kommande medlemsavgifter, träningsavgifter, boka träningar, checka in på området m.m.

KMX nya plattform för kommunikation, anmälan som Klubbvärd (ordet Klubbvärd kommer att inom kort bytas ut till Träningsansvarig), bokning av träning, incheckning av förare och många fler funktioner i framtiden.

Funktionerna vi provat hittills verkar fungera. För att anpassa Gobraap så den passar KMX behov har vi fått gnuggat geniknölarna emellanåt.

För att kunna öppna Stora banan (crossbanan) behöver minst en Träningsansvarig anmäla sig först (helst några dagar innan träningen ska ske). Träningsansvarig måste vara en medlem i KMX och förstå ansvaret som Träningsansvarig.

Anmälan som Klubbvärd/Träningsansvarig görs nu genom appen, efter att klubbvärd anmält sig så kan vi skapa ett träningstillfälle så att fler utövare kan anmäla sig. Vid ankomst till området checkar klubbvärdarna in sig.

Vid ankomst till banan ska samtliga förare (både Cross och Enduro) checka in sig (utcheckning sker automatiskt efter träningens slut).

De närmaste veckorna kommer vi försöka informera så mycket som möjligt om hur vi ska anpassa våra rutiner och Gobraap så att vi täcker SVEMOs krav och ändå har en effektiv administration.

Synpunkter, önskemål och förbättringsförslag lämnas enklast via mailen till KMX (info@kmxbana.se).

//Styrelsen

POSTADRESS:

  • Karlstad MX Klubb – Motorcykel och Snöskoter
  • Portbolaget, Brikettgatan 2
  • 65221 Karlstad
Kontakt:

  • Tel: +46705110206
  • E-post: svedberg.henrik@gmail.com
BANKKONTO:
  • SWISH: 1232886067
  • BANKGIRO: 804 – 3093

testar

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *